با ما همراه باشید
ساعت مچی اسپرت
کش و تل
سارافون و گردنبند
تاپ هات شیپر
لاک حرارتی
تتو موقت
اسلیم لیفت
آلوما ولت
شلوارک لاغری هات شیپر

آشپزی

کتلت گوشت ، چهار روش ساده و بسیار خوشمزه کتلت

منتشر شده

در

کتلت گوشت

کتلت گوشت با سیب زمینی از لحاظ لغوی کتلت گوشت قسمی خوراک است که با گوشت کوبیده یا چرخ شده تهیه می‌شود.در این مطلب سه روش عالی برای طرز تهیه کتلت گوشت آورده شده است.

کتلت گوشت به سه روش

روش پخت کتلت گوشت شماره یک

نکته مهم: برای جلوگیری از وارفتن کتلت گوشت بهتر است در آخر کار مقداری آرد معمولی، آرد نخودچی، نان پودر شده و یا پودر سوخاری به مواد اضافه شود. همچنین بهتر است پیاز درشت رنده شود تا آب نیاندازد و یا اگر سیب زمینی خام پس از رنده شدن آب انداخت آب آن دور انداخته شود.

کتلت گوشت ساده

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی پخته متوسط: ۲ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک، فلفل، کمی زعفران در آب حل شده
پودر سوخاری

طرز پخت:

سیب زمینی‌ها را رنده کنید، پیاز را هم رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و تخم مرغ و ادویه‌ها را هم بریزید و خوب با دست مخلوط کنید. اگر شل بود کمی آرد نخودچی اضافه کنید. کمی پودر سوخاری در ظرفی بریزید و از مایه کتلت گوشت بردارید و توی دست فرم بدهید و توی آرد سوخاری بزنید و توی روغن دو طرفش را سرخ کنید و بعد روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

روش پخت کتلت گوشت شماره دو

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز به دلخواه ۱ عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری
نان پودر شده
روغن به اندازه کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را بشویید و سپس آب‌پز کنید (با مقدار کافی آب در قابلمه قرار بدهید و بپزید)، معمولاً ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان برای آب‌پز کردن سیب زمینی‌ها کافی است.

وقتی سیب زمینی‌ها آب‌پز شد آب آنرا تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند.

پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آنها را رنده کنید. اگر می‌خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت گوشت کنید کتلت‌ها از هم خواهند پاشید.

حالا گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید و با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه و نان پودر شده خمیر را خوب مخلوط کنید (برای مخلوط کردن از دستان استفاده کنید).

بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود.

مقداری (یک قاشق سوپ‌خوری بزرگ) از خمیر کتلت گوشت را با دست راست بردارید گلوله در آورید و به آن شکل بدهید و سپس کتلت گوشت خام را داخل ماهی تابه قرار بدهید. تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت‌ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت گوشت ها سرخ شدند با گوجه فرنگی و سبزیجات و اگر دوست دارید خیارشور تزئین کنید.

روش پخت کتلت گوشت شماره سه

کتلت گوشت با سیب زمینی و هویج خام

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ یک عدد
هویج متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه: سیب زمینی را پوست بکنید و رنده کنید یا بریزید توی خرد کن و دو تا چرخ بدهید تا خرد شود، فقط رنده ریز نکنید چون آب می‌اندازد. هویج را هم با پوست کن پوستش را بگیرید و رنده کنید. پیاز را رنده درشت کنید. سیب زمینی، هویج، پیاز، گوشت، تخم مرغ، آرد و ادویه‌ها را در یک کاسه بریزید.

با هم مخلوط کنید و ورز بدهید. مواد کتلت گوشت  آماده است.

روغن را بریزید توی ماهیتابه و بعد از داغ شدن از این مواد کتلت گوشت به اندازه نارنگی بردارید و در دست به آن فرم بدهید و بگذارید توی روغن با حرارت ملایم سرخ شود.

در آخر هم بگذارید روی دستمال آشپزخانه که روغنش برود.

روش پخت کتلت گوشت شماره چهار

کتلت گوشت با سیب زمینی خام و زیره

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خام ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده ۲ عدد بزرگ
سیر رنده شده ۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری
آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزیین چند عدد

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می‌کنیم و حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه مواد را خوب ورز می‌دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می‌کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می‌کنیم و مواد را ورز می‌دهیم، تابه را روی حرارت می‌گذاریم و داخل آن روغن می‌ریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می‌کنیم و از مواد کتلت گوشت به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می‌کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می‌کنیم.

در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم و همراه کتلت گوشت سرو می‌کنیم.

 

نوروزانه ارائه‌دهنده‌ی انواع مقالات آشپزی

طراحی ، توسعه و پشتیبانی : گروه نرم افزاری آیدین

 

 

 

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت ساده و خوشمزه خانگی

منتشر شده

در

طرز تهیه بیسکوئیت

طرز تهیه بیسکوئیت بسیار ساده و هیجان انگیز است اما با این وجود بسیاری از افراد ترجیح می دهند جعبه های آماده ی بیسکوئیت را از بازار تهیه کنند. طرز تهیه بیسکوئیت می تواند بسیار سرگرم کننده بوده و یک بازی و تفریح جالب برای شما و فرزندانتان باشد. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

خمیر پیتزا با روش ساده، ابتکاری، بدون نیاز به استراحت و پهن کردن

منتشر شده

در

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد لازم برای تهیه پیتزای خانگی می باشد. شما می توانید از خمیر پیتزای آماده و یا نان های آماده نیز برای تهیه پیتزا استفاده کنید، در این مطلب برای شما روش تهیه نان پیتزایی ساده و بسیار جالب که از تجربیات خود من است را برایتان آورده ام. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

کباب کوبیده عالی به همراه نسبت مواد ، ادویه مخصوص و روش پخت

منتشر شده

در

کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی و ایرانی محسوب می شود. که بسیار پرطرفدار است. معمولا یکی از اصلی ترین غذاهای موجود درمیهمانی بوده و بسیاری از افراد در رستوران ها کباب کوبیده را سفارش می دهند. در این مقاله روش پخت کباب کوبیده خانگی در منزل را به صورت حرفه ای برایتان آورده ایم. (بیشتر…)

ادامه مطلب
تبلیغات

برترین ها