با ما همراه باشید

آشپزی

کباب کوبیده عالی به همراه نسبت مواد ، ادویه مخصوص و روش پخت

منتشر شده

در

کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی و ایرانی محسوب می شود. که بسیار پرطرفدار است. معمولا یکی از اصلی ترین غذاهای موجود درمیهمانی بوده و بسیاری از افراد در رستوران ها کباب کوبیده را سفارش می دهند. در این مقاله روش پخت کباب کوبیده خانگی در منزل را به صورت حرفه ای برایتان آورده ایم.

روش پخت کباب کوبیده

چگونه برای کباب کوبیده خانگی گوشت را آماده کنیم؟

بهتر است بدانید که برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت سر دست و راسته استفاده کنید. همچنین یادتون باشه که باید حتما گوشت تون دوبار چرخ بشه.

همچنین بهترین روش برای چرخ کردن گوشت اینه که گوشت رو بذارید توی فریزر تا یکم یخ ببنده. بعدش گوشت یخ زده رو از فریزر در بیارین تا یکم یخش وا بره ، بعدش اونو چرخ کنین.

این کار به این دلیل است که با این ترفند گوشت خیلی راحت از چرخ گوشت رد میشه.

بنابراین حتما گوشت را دوباره از چرخ رد کنید.

کباب کوبیده

تصویر چرخ کردن گوشت کباب خانگی

در این مرحله  باید پیاز را رنده کنید و آبش را هم بگیرید.

همچنین یه ترفند دیگه اینه که وقتی قراره پیاز را رنده کنین قسمت ریشه اون رو نبرید و بگذارید بمونه که موقع رنده کردن پیاز لایه ها جدا نشن و کارو سخت کنن.

کباب کوبیده

تصویر پیاز برای کباب

 

حال توی این مرحله آب پیاز را گرفتم و دور ریختم.

کباب کوبیده

گوشت و پیاز کباب کوبیده را مخلوط کرده و بعدش نمک را هم اضافه کردم.

کباب کوبیده

ادویه کباب کوبیده  فلفل، دارچین خیلی کم و  زردچوبه است که در این مرحله اضافه می کنیم.

طرز تهیه کباب

در آخر هم زعفران دم کرده را اضافه میکنم.

طرز تهیه کباب

در این قسمت باید گوشت را خوب ورز بدیم تا مواد جذب همه گوشت بشه و چسبنده بشه که کباب نریزه.

بعضی ها ترخان خشک یا نعنا هم توی این بخش به مواد اضافه می کنند.

یه نکته دیگه هم اینه که اگه میترسید کبابتون بریزه کمی سینه مرغ همراه گوشت چرخ کنید.

کباب کوبیده

 

روش سیخ کردن کباب کوبیده خانگی

برای سیخ کردن کباب کوبیده من یه کاسه آب ولرم کنار دستم گذاشتم.

بعدش مقداری از گوشت به اندازه ای که تو مشتم جا بشه رو برداشتم و فرمش دادم.

کباب کوبیده

از بالای سیخ به دور سیخ گرفتم و بین مشتم حالت دادم و به سمت پایین سیخ اوردم.

کباب کوبیده

بعد با دو انگشتم به حالت قیچی به گوشت حالت دادم. درست شبیه شکل زیر.

اموزش کباب کوبیده

سعی کنید از بالای سیخ ۵ سانت پایین تر کباب رو سیخ بگیرین و اندازه کباب هاتون با هم یک اندازه باشه.

بعد از سیخ گرفتن بهتره که سیخ ها را داخل یخچال استراحت بدین.

مرحله ی آموزش پخت کباب کوبیده خانگی

یه نکته مهم اینجا اینه که حرارت اولیه کباب نقش مهمی تو نریختن کباب داره .شعله حرارت زیاد باشه تا گوشت زود خودشو بگیره و هر ۲۰ الی ۳۰ ثانیه یکبار کباب را برگردونید.

تا ۴ بار اینکار را انجام بدهید ( برگردوندن هر ۲۰-۳۰ ثانیه ) تا از گرفته شدن گوشت و نریختنش مطمئن بشین.

اموزش کباب کوبیده

وقتی کباب ها خودشو گرفت دیگه باد نزنید تا کبابتون با حرارت ملایم مغز پخت بشه و آماده بشه برای خوردن.

طرز تهیه کباب کوبیده

الان کباب کوبیده شما آماده شده. می تونین اونو با برنج یا نون سنگک میل کنین.

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

نوروزانه ارائه‌دهنده‌ی انواع مقالات آشپزی

طراحی ، توسعه و پشتیبانی : گروه نرم افزاری آیدین

آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت ساده و خوشمزه خانگی

منتشر شده

در

طرز تهیه بیسکوئیت

طرز تهیه بیسکوئیت بسیار ساده و هیجان انگیز است اما با این وجود بسیاری از افراد ترجیح می دهند جعبه های آماده ی بیسکوئیت را از بازار تهیه کنند. طرز تهیه بیسکوئیت می تواند بسیار سرگرم کننده بوده و یک بازی و تفریح جالب برای شما و فرزندانتان باشد. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

کتلت گوشت ، چهار روش ساده و بسیار خوشمزه کتلت

منتشر شده

در

کتلت گوشت

کتلت گوشت با سیب زمینی از لحاظ لغوی کتلت گوشت قسمی خوراک است که با گوشت کوبیده یا چرخ شده تهیه می‌شود.در این مطلب سه روش عالی برای طرز تهیه کتلت گوشت آورده شده است. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

خمیر پیتزا با روش ساده، ابتکاری، بدون نیاز به استراحت و پهن کردن

منتشر شده

در

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد لازم برای تهیه پیتزای خانگی می باشد. شما می توانید از خمیر پیتزای آماده و یا نان های آماده نیز برای تهیه پیتزا استفاده کنید، در این مطلب برای شما روش تهیه نان پیتزایی ساده و بسیار جالب که از تجربیات خود من است را برایتان آورده ام. (بیشتر…)

ادامه مطلب
تبلیغات

برترین ها