با ما همراه باشید

آشپزی

طرز تهیه قیمه خوشمزه و جا افتاده به همراه نکات طلایی

منتشر شده

در

طرز تهیه قیمه

طرز تهیه قیمه ای که در ادامه آورده شده است، روشی است که که یک آشپز رستوران بسیار حرفه ای از آن 30 سال است که استفاده نموده و من در این مقاله برای شما آورده ام. انواع قیمه شامل قیمه نثار، قیمه بادمجون، قیمه قرمه، قیمه پلو و … دارای مواد مشابهی هستند. اگر شما طرز تهیه قیمه لذیذ را بلد باشید می توانید به راحتی آن ها را نیز تهیه کنید. قیمه از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی محسوب شده و در بسیاری از مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. در شهر های مختلف با چاشنی های متفاوت تهیه می شود. طرز تهیه قیمه حرفه ای و اصیل بسیار ساده است و معمولا همه آن را می پسندند. به خورش قیمه ، خورش نخود نیز گفته می شود. لپه از اصلی ترین مواد این خورشت است.

طرز تهیه قیمه

مواد لازم :

گوشت گوسفندی قیمه ای 300 گرم
لپه 1 پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز پرک 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زعفران سائیده شده به دلخواه
روغن 4 قاشق غذاخوری

از بین بردن نفخ لپه در طرز تهیه قیمه

ابتدا لپه ها را شسته و اجازه می دهید در آب بمانند، یکی دوبار آبشان را تعویض کنید تا نفخ نداشته باشند. لپه ها را به همراه نمک در آب بجوشانید و وقتی نرم شدند آب آن ها را حتما دور بریزید. رعایت این نکات در طرز تهیه قیمه موجب از بین رفتن نفخ لپه می شود.

طرز تهیه قیمه

یکی از پیاز ها را در زود پز با روغن تفت داده و گوشت ها را با کمی ادویه به آن اضافه نمایید. بدون نمک  به همراه آب اجازه دهید 1 ساعت بپزد. به این شکل گوشت کاملا پخته شده و می توانید از آب گوشت در تهیه خورشت قیمه استفاده کنید. درون قابلمه پیاز دیگری را با روغن کاملا سرخ کرده  و به پیاز ادویه بزنید. لپه های از قبل پخته را نیز تفت بدهید و سپس رب را سرخ نمایید. سپس گوشت و آب را اضافه کرده لیمو عمانی ها را شسته و با چنگال در آن ها چند سوراخ ایجاد کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد. در آخر می توانید زعفران را به آن اضافه نمایید. سیب زمینی ها را به صورت خلالی سرخ کرده و در کنار ظرف خورشت قیمه تزئین نمایید. اگر می خواهید غذا رژیمی تر شود و یا وقت کافی ندارید سیب زمینی ها را به همراه آب گوشت اضافه نمایید. تا آب پز شوند.

 

نکات طلایی در طرز تهیه قیمه

هر چقدر بیشتر پیاز ها را سرخ نمایید آب خورشت قیمه غلیظ تر می شود.

اگر به جای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده نمایید خورشت شما خوشرنگ تر خواهد شد.

چاشنی اصلی خورشت قیمه دارچین و لیمو عمانی است، هر چقدر بیشتر از آن استفاده نمایید خورشت بیشتر شبیه غذاهای نذری و رستورانی می شود.

اگر وقت کافی دارید گوشت ها را تفت داده و بدون زود پز در خورشت اجازه دهید بپزند، زمان پخت خورشت چندین برابر شده اما طعم گوشت بهتر می شود.

می توانید برای غلیظ تر شدن خورش قیمه از عصاره ی آب قلم استفاده نمایید. و یا چند قاشق آب برنج آب کش شده اضافه نمایید. و یا از جو پرک آسیاب شده یک قاشق در خورش بریزید. و یا یک قاشق آرد را در کمی آب حل کرده و در خورش بریزید.

 

امیدوارم از این طرز تهیه قیمه لذت برده باشید.

مجله اینترنتی نوروزانه ارائه‌دهنده‌ی انواع مقالات آشپزی

طراحی ، توسعه و پشتیبانی : گروه نرم افزاری آیدین

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت ساده و خوشمزه خانگی

منتشر شده

در

طرز تهیه بیسکوئیت

طرز تهیه بیسکوئیت بسیار ساده و هیجان انگیز است اما با این وجود بسیاری از افراد ترجیح می دهند جعبه های آماده ی بیسکوئیت را از بازار تهیه کنند. طرز تهیه بیسکوئیت می تواند بسیار سرگرم کننده بوده و یک بازی و تفریح جالب برای شما و فرزندانتان باشد. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

کتلت گوشت ، چهار روش ساده و بسیار خوشمزه کتلت

منتشر شده

در

کتلت گوشت

کتلت گوشت با سیب زمینی از لحاظ لغوی کتلت گوشت قسمی خوراک است که با گوشت کوبیده یا چرخ شده تهیه می‌شود.در این مطلب سه روش عالی برای طرز تهیه کتلت گوشت آورده شده است. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

خمیر پیتزا با روش ساده، ابتکاری، بدون نیاز به استراحت و پهن کردن

منتشر شده

در

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد لازم برای تهیه پیتزای خانگی می باشد. شما می توانید از خمیر پیتزای آماده و یا نان های آماده نیز برای تهیه پیتزا استفاده کنید، در این مطلب برای شما روش تهیه نان پیتزایی ساده و بسیار جالب که از تجربیات خود من است را برایتان آورده ام. (بیشتر…)

ادامه مطلب
تبلیغات

برترین ها