با ما همراه باشید

آشپزی

طرز تهیه فلافل خانگی و اصول پخت فلافل

منتشر شده

در

طرز تهیه فلافل

فلافل یکی از خوشمزه ترین و بهترین غذاهای جنوبی مخصوصا شهر های آبادان و اهواز است. این غذا در برخی کشورهای عربی هم طرفداران زیادی دارد و جزو غذاهای فوری و بسیار ارزان محسوب می شود. با طرز تهیه فلافل در ادامه متن همراه باشید.

طرز تهیه فلافل

مواد لازم فلافل
نخود ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

ابتدا نخود را در آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. حدود ۶ ساعت زمان نیاز است تا نخودها به خوبی نرم شوند. البته اگر زمان دارید نخود را از شب قبل بخیسانید. حالا اگر مخلوط کن دارید می توانید به راحتی تمام مواد را میکس کنید.

توجه داشته باشید که هنگام میکس کردن مواد خیلی له نشوند. ولی اگر مخلوط کن در دسترس ندارید نخود را بعد از خیس خوردن دو بار چرخ کنید. سپس سیر و پیاز را رنده کنید و به نخود اضافه کنید. جعفری را نیز ساطوری خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

در مرحله بعد آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه می کنیم و تخم مرغ را نیز به مواد فلافل اضافه می کنیم. حالا باید مواد را خوب ورز دهیم تا کاملا مخلوط شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد نوبت سرخ کردن فلافل می رسد.

برای سرخ کردن فلافل ها باید در یک ظرف گود مقداری روغن بریزیم. توجه داشته باشید باید ظرف کوچک و گود باشد تا فلافل ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند. باید اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس مایه فلافل را در روغن بیندازید.

مقداری از مایه فلافل را بر میداریم و مانند کوکو سیب زمینی به صورت دایره شکل حالت می دهیم. البته مانند کوکو سیب زمینی نیاز نیست آنرا تخت کنید و باید به شکل گلوله باشد. حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند.

پس از اینکه فلافل ها را سرخ کردیم آنها را در یک ظرف می چینیم. در کنار فلافل می توانید مقداری سیب زمین هم سرخ کنید. بهتر است فلافل را به صورت ساندویچی به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و … سرو نمایید.

برای بهتر شدن فلافل چه کار کنیم؟

استفاده از تخم مرغ

یکی از موضوعات مهم در طرز تهیه فلافل این است که توجه داشته باشید که اضافه کردن تخم مرغ در مایه فلافل برای بهتر شدن اختیاری است. اضافه کردن تخم مرغ باعث می شود مواد به خوبی به همدیگر بچسبند. نکته دیگر این است که اضافه کردن تخم مرغ باعث پفکی تر شدن فلافل می شود.

خیس کردن نخود

برای خیس کردن نخود به صورت عادی ۶ ساعت نیاز است. البته اگر وقت زیادی نداشته باشید می توانید با یک ترفند زمان خیس خوردن نخودها را نصف کنید. برای این منظور مقداری نمک به نخودهای در حال خیس خوردن اضافه کنید. با این کار فقط ۳ ساعت زمان برای خیساندن نخودها نیاز است.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت ساده و خوشمزه خانگی

منتشر شده

در

طرز تهیه بیسکوئیت

طرز تهیه بیسکوئیت بسیار ساده و هیجان انگیز است اما با این وجود بسیاری از افراد ترجیح می دهند جعبه های آماده ی بیسکوئیت را از بازار تهیه کنند. طرز تهیه بیسکوئیت می تواند بسیار سرگرم کننده بوده و یک بازی و تفریح جالب برای شما و فرزندانتان باشد. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

کتلت گوشت ، چهار روش ساده و بسیار خوشمزه کتلت

منتشر شده

در

کتلت گوشت

کتلت گوشت با سیب زمینی از لحاظ لغوی کتلت گوشت قسمی خوراک است که با گوشت کوبیده یا چرخ شده تهیه می‌شود.در این مطلب سه روش عالی برای طرز تهیه کتلت گوشت آورده شده است. (بیشتر…)

ادامه مطلب

آشپزی

خمیر پیتزا با روش ساده، ابتکاری، بدون نیاز به استراحت و پهن کردن

منتشر شده

در

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد لازم برای تهیه پیتزای خانگی می باشد. شما می توانید از خمیر پیتزای آماده و یا نان های آماده نیز برای تهیه پیتزا استفاده کنید، در این مطلب برای شما روش تهیه نان پیتزایی ساده و بسیار جالب که از تجربیات خود من است را برایتان آورده ام. (بیشتر…)

ادامه مطلب
تبلیغات

برترین ها